Slipper Heroes – Bandet Som Har Det Lille Ekstra!

 

 

Vi er et voksent danseband fra Ski, Akershus. Medlemmene er fire voksne gutter i slutten av 40-årene, og har spilt sammen i ca ti år. Alle har erfaring fra andre band tidligere.

 

Slipper Heroes spiller musikk innen mange sjangrer, og både kjente og ukjente artister er satt

på spillelisten.

 

Vi tilbyr alt fra lett norsk popmusikk a-la Postgirobygget og Jokke & Valentinerne, til svingene country fra Delbert McClinton og Buck Owens m.fl.

 

Blå bluestoner fra artister som Taj Mahal og Blues Brothers, funky rytmer fra for eksempel Wild Cherry og Stevie Wonder – og rock og swing fra artister lik Chuck Berry, Rolling Stones og CCR.

 

Sent på kvelden kan bandet varte opp med rolige sanger fra kjente artister som Pink Floyd, Tracy Chapman, Lionel Richie med fler.

 

Bandet har spilt til dans i så forskjellige omgivelser som Jevnakerhallen og på Oscarsborg Festning i Oslofjorden, i partytelt i Bærum, under motorsportarrangement på Vålerbanen i Braskereidfoss – og på grendehus i Follo.

 

Vi har underholdt på Skifestivalen – og sørget for dansefot i private lag både i Bærum og omkring i Follo.

 

Tilbakemeldingene er gode, og vi tør påstå at vi kan være med på å skape god stemning på en fest.

 

Slipper Heroes kan hjelpe til med å løfte ditt arrangement det lille ekstra hakket, det være seg i private arrangementer, offentlige dansetilstelninger – eller andre arrangement som trenger fengende musikk.

 

Eksempler kan være firmafester, kick-off, produktlanseringer, seminarer, 30/40/50/60-års lag, bryllup, grendefester, julebord etc

 

Slipper Heroes spiller selvfølgelig all musikk live!

 

Bandet stiller med full backline og egen PA. Det eneste som trenger for at vi skal gi lyd i fra oss er litt elektrisitet.

 

Send forespørsel: