RAW AND OLDER BAND “Rått og vakkert”

Et rock/blues band som ble dannet sommeren 2011. Fire rå og halvgamle gutter med erfaring fra rock og blues helt tilbake til 60-tallet har fått drahjelp av gruppas sangfugl og saxofonist Hege Karin Rødfjell. RAW & OLDER har en spilleglede som lett smitter over på publikum.

 

  • Hege har sin erfaring fra dansband, storband og soul, studioarbeid, filmmusik for bl.a. Disney. Har sunget på NRK, TVN og TV3 samt vært med på radioprogrammet “På dansefot” med Let’s Dance, som er en samsending mellom Norge, Sverige og Finland. Hege Karin Rødfjell er gruppas hovedvokalist og saxofonist. Hun spiller også i Vestby Storband og Big Boss Band.

 

  • Trommis Jonny Arnesen har spilt i en rekke Mosseband som Sonitus, Evident, Army, Pål & the Peanuts og senest PULSE. Han spilte på den siste Mosserockplata m/Sonitus og er en særs erfaren musiker.

 

  • Sologitarist og vokalist Svein Apalseth har også en broket fortid i musikken med band som “Brothers of the Mountain” sammen med bassist Pål før han byttet til bandet JoJo Dancer som spilte landet rundt i mange år og varmet opp for en rekke store artister bl.a. Jan Teigen, Vestlandsfanden og mange kjente artister. Spiller også i bandet Kick.

 

  • Bård Solberg gruppas bassist er konservatorieutdannet i klarinett og saxofon, men har spilt bass siden slutten av 60-tallet i en rekke cover-band innen sjangrene jazz, bluegrass og country. Sammen med Tone Wattum hadde han en rekke opptredener på TV og har spilt på mange jazzfestivaler med bandet «For Svingende»b.l.a i New Orleans. De siste 20 årene har han vært fast bassist i «Follo Big Band» og har spilt bluegrass gruppa «Soon forgotten» før han ble med i Raw&Older Band høsten 2012.

 

  • Rytmegitarist og harp-man Arvid “the Snakeman” Munthe er akkurat tilbake fra plateinnspilling og store festivalkonserter i Østen med amerikaneren Jimmy Fame. Han jammet også m/ LEC Carabao fra det legendariske thailandske bandet Carabao og amerikaneren Chris Thomas King fra New Orleans. Her hjemme har han bl.a. jammet med Reidar Larsen og Amund Maarud og var med å starte The Prodigal Sons som gjorde flere turneer i Østen med 25.000 foran scenen på Burapa Bike Week i Jomtien.

Sammen har disse 5 erfarne musikerne funnet et spennende repertoar av gamle og nye klassiskere samt tøffe og sarte låter som en kanskje ikke hører alle andre band spille.

Send forespørsel: